lakier do włosów

Link do tego posta lakier do włosów

wioletta.55

wioletta.55

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:07:25

ilość postów na forum:
15

Lakierów jak szamponów - na naszym runku pełno i każdy ma jakieś cudowne właściwości: nabłyszcza, sprawdza się podczas każdej pogody itd... Jednak pewnie każda z Was ma jakiś ulubiony - godny polecenia. Jestem ciekawa, jakich lakierów używacie i jakie możecie pochwalić 

Gabi85

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:48:21

ilość postów na forum:
29

nie uzywam lakierow bo niszcza wlosy stawiam na pianki!

Lunamala

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:58:20

ilość postów na forum:
16

Ja też nie używam lakierów ani pianek włosy mi się w miarę same układają  lakier, pianka tylko w wyjątkowych sytuacjach, ostatni raz używałam 1,5 roku temu jak szłam na studniówkę

Szalik1981

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:09:13

ilość postów na forum:
13

Ja mam Nivea z jakimiś drobinkami, co daje błysk czy coś tam Ale nie mogę narzekać, bo jest fajny 

paula000

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:01:21

ilość postów na forum:
9

Ja lakier stosuje na jakieś wyjątkowe okazje. Ostatnio to było na wesele, a wcześniej na studniówkę. Lubię takie z brokatem

Emila88

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:14:50

ilość postów na forum:
15

ja używam lakieru, pianki ,sprayu który pomaga mi okielznac włosy i gumowego wosku, ehh... jak ja truję te włosy, lakier: Taft Boost Up Look, niebieski a zapachu cytrusowym, nie skleja i świetnie utrwala, dobrze się po nim rozczesuje włoski

Lila_11

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:12:58

ilość postów na forum:
17

Ja czasem uzywam lakieru niemieckiego taft czarnego jest znacznie lepszy niz ten polski bo ten polski skleja włosy i jest taki biały pyłek po całym dniu na włosach. Ale najcześciej używam gumy do stylizacji włosów 

mamba090

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:49:38

ilość postów na forum:
23

najczesciej używam joanny ale sa dwa rodzaje jest takie "żółte" pudełko ona bardzo skleja włosy jest nie zbyt dobra - guma jest żółta a ta druga z joanny teraz jest w takim czarnym pudełku kiedys była w niebieskim - guma jest niebieska jest lepsza.

Dziewczynka

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:24:54

ilość postów na forum:
14

NAPEWNO NIE POLECAM WOSKU boze jak po tem włosy wygladaja koszmar wygladaja jak by sie ich nie myło z tydzien takie tłuste. Mam ciemne włosy i strasznie to wygladało az tesciowa zapytała czego używam bo wygladałam jak bym nie myła włosów. Ta guma co była w tym niebieskim pudełeczku bardzo ładnie pachniała ale teraz jak zmienili opakowanie to juz nie ma tego zapachu:(
Link do tego posta lakier

hallina

W serwisie od dnia:
2010-04-08 23:36:39

ilość postów na forum:
58

IP : 62.21.73.255

Wosku nie używam,ale lakiery są już w dzisiejszych czasach bardzo dobre- nie sklejają- odrobina lakieru zawsze jest moim włosom potrzebna

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6820
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony