Uroda.com / Forum / Profesjonalnie - Profesjonalnie o ciele / jak zwalczyć rozstępy ???

Forum

Profesjonalnie o ciele

Wątek: jak zwalczyć rozstępy ???

jak zwalczyć rozstępy ???

Link do tego posta jak zwalczyć rozstępy ???

wioletta.55

wioletta.55

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:07:25

ilość postów na forum:
15

post moderowany

wiecie może jak zwalczyć rozstępy które już mam 2-3 lata? tyle czasu je mam a dopiero teraz zastanawiam sie jak zwalczyć rozstępy ! nie wiem czemu ale teraz bardzo mi zależy na tym żeby się ich pozbyc.
Link do tego posta

Okulinka

W serwisie od dnia:
2010-05-06 12:48:21

ilość postów na forum:
43

IP : 83.7.207.17

Nie wiesz czemu? Nie rozumiem, ale mniejsza. Kup sobie kosmetyki na rozstępy z Palmers. Możesz je znaleźć na stronie maslokakaowe.com. Krem i balsam na rozstępy skutecznie zapobiegają tworzeniu nowych i redukują stare rozstępy. Jeśli u ciebie są stare i głębokie, to spróbuj użyć serum na blizny także z Palmers. Powodzenia w zwalczaniu.
Link do tego posta

Bombel

W serwisie od dnia:
2009-10-16 23:02:47

ilość postów na forum:
65

IP : 91.150.221.148

ona nie wie czemu chce je zwalczyć dopiero teraz, a 2 lata jej nie przeszkadzały, chyba. Ja właśnie tak mam, wcześniej rozstępy po prostu były, teraz toczę z nimi zaciętą wojnę, kilka walk przegrałam ale się nie oddaje.
Link do tego posta

DREAM

W serwisie od dnia:
2010-04-07 15:28:39

ilość postów na forum:
43

IP : 87.205.85.140

Rozstępy to głębokie blizny. Większa szansa na ich pozbycie się jest, kiedy rozstępy są świeże (o różowym zabarwieniu). Przede wszystkim należy zastosować zabiegi intensywnie złuszczające (mikrodermabrazję lub peelingi chemiczne) i intensywnie nawilżać i odżywiać skórę (żeby zapobiegać powstawaniu kolejnych). Niestety nie ma jednej skutecznej metody, a te które wymieniłam też nie zawsze działają. Pozbyć się ich zupełnie raczej nie da rady, ale na pewno można popracować nad tym, żeby były dużo mniej widoczne.
Link do tego posta

Dr Bardadyn

W serwisie od dnia:
2010-08-26 13:11:43

ilość postów na forum:
8

IP : 89.72.181.119

Stosuj codziennie kosmetyki COFFEE SPA - Cappuccino Body Cream oraz
ALGAE SLIM - Slimming Body Balm with Anti-cellulite Complex. Oba skutecznie przeciwdziałają cellulitowi i rozstępom oraz zmniejszają widoczne już objawy zmain skóry. Krem Coffee jest przeznaczony głównie dla osób będących w trakcie terapii odchudzającej, ponieważ redukuje tkankę tłuszczową, pobudza organizm i działa antycellulitowo, a działanie Algae Slim jest nastawione głównie na rozstępy i cellulit. Ewentualnie możesz je używać zamiennie - kilka tygodni jeden, a potem kilka tygodni drugi.

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6818
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony