Forum

Trendy make-up

Wątek: jak sie malowac do pracy?

jak sie malowac do pracy?

Link do tego posta jak sie malowac do pracy?

Gabi85

Gabi85

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:48:21

ilość postów na forum:
29

Lubię mocniejszy makijaż, ale teraz mam poważną pracę w banku i nie wiem czy wypada podkreślać oczy na ciemno? Czy są jakieś zasady jak sie malowac do pracy bo ja teraz kompletnie nie wiem jak sie malowac ;(
Link do tego posta

Beti84

W serwisie od dnia:
2010-06-07 20:32:22

ilość postów na forum:
21

IP : 91.150.221.148

jeśli w banku jesteś w dziele obsługi klienta nie powinnaś malować się ekstrawagancko. Kolory raczej stonowane, kreski i tusz może być, ale już bez ciemnego cienia. możesz również zapytać szefa czy ma jakieś specjalne wymagania.
Link do tego posta

beth

W serwisie od dnia:
2010-08-24 11:34:11

ilość postów na forum:
44

IP : 91.145.139.11

w sumie w baku do którego ja chodzę w dziale obsługi klienta siedzi dziewczyna, która zawsze ma mocny makijaż oraz pstrokate paznokcie..szczerze, to do póki robi swoje i jest kompetentna to ja tam pretensji nie mam, nie wiem jaki stosunek mają do niej inny klienci
Link do tego posta Makijaż do pracy

hallina

W serwisie od dnia:
2010-04-08 23:36:39

ilość postów na forum:
58

IP : 62.21.73.255

Ja staram się nie przesadzac z makijażem do twarzy.Jednak nie wyobrażam sobie nie nałożenia lekkiego podkładu i wyeksponowaniu oczu- obowiązkowo delikatne cienie i lekko roztarta kredka plus wytuszowane oczy-usta niekoniecznie-wystarcza mi w zasadzie nawilżenie ich balsamem.Poza tym nie umiem wyjśc bez odrobiny różu-uważam ,ze to najlepszy przyjaciel kobiety- w jednej chwili potrawi odmłodzic poprzez ukrycie zmęczenia.Oczywiście odpowiedni dobór różu to podstawa i wcale nie najłatwiejsza rzecz- mnie po wielu próbach i błędach w końcu udało się ten właściwy znależc

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6816
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony