Uroda.com / Forum / Polecamy - Ulubione kosmetyki / Tajemnice Twojej kosmetyczki - Konkurs!

Forum

Ulubione kosmetyki

Wątek: Tajemnice Twojej kosmetyczki - Konkurs!

Tajemnice Twojej kosmetyczki - Konkurs!

Link do tego posta Tajemnice Twojej kosmetyczki - Konkurs!

Anna Słowiakowska

Anna Słowiakowska

W serwisie od dnia:
2010-03-01 09:40:10

ilość postów na forum:
1

IP : 95.50.3.234

Schowane przed światem, skrywają sekrety właścicielek. Często to, co masz w kosmetyczce, wiele mówi o tobie.
Dziewczyny, wstawiajcie zdjęcia Waszych kosmetyczek. Napiszcie coś o sobie, o tym dlaczego Wasza kosmetyczna wygląda właśnie tak.
Najlepsze zostaną nagrodzone kosmetykami do malowania z najnowszej kolekcji miss sporty oraz kosmetykami do pielęgnacji twarzy Dr. Irena Eris !

Konkurs trwa do 6 kwietnia.
Link do tego posta Moja kosmetyczka

MarrOLA

W serwisie od dnia:
2010-03-26 12:02:44

ilość postów na forum:
2

W mojej kosmetyczce najwięcej jest tuszy do rzęs. Mam świra na punkcie dobrze pomalowanych oczu. Rzęsy muszą być piękne i nieposklejane.
Jestem studentką, ale ważny jest dla mnie wygląd. Interesuję się modą i fotografią.
Zdjęcia
Link do tego posta Moja kozmetyczka

karokrug

W serwisie od dnia:
2010-02-02 16:26:42

ilość postów na forum:
1

IP : 88.156.190.240

Jestem studentką i przedstawiam swoją kosmetyczkę, które zawartość noszę na co dzień. Nie będę rozpisywała się co zawiera, bo wszystko widać na zdjęciu.j
Link do tego posta kosmetyczka

kasia0606

W serwisie od dnia:
2010-03-31 13:06:25

ilość postów na forum:
2

IP : 193.238.180.189

Zdjęcia
Link do tego posta

kasia0606

W serwisie od dnia:
2010-03-31 13:06:25

ilość postów na forum:
2

IP : 193.238.180.189

jestem zwariowaną, pędzącą przez życie dziewczyną :-) lubie sportowy luźny styl i kolorowe makijaże co widać po moich kosmetykach. W mojej kosmetyczce znalazły się prawie wszyskie kosmetyki do makijażu ponieważ nie mam czasu malować się w domu więc makijaż wykonuję w aucie, w pracy w przerwie.
Link do tego posta zabiegana mama

jorga

W serwisie od dnia:
2010-03-31 14:34:24

ilość postów na forum:
3

IP : 82.160.135.143

Moja kosmetyczka to kosmetyczka zabieganej mamy - znajduje się w niej krem nawilżający , antyprespirant , krem do rąk , zestaw do szybkiego makijażu.
Zdjęcia
Link do tego posta Tajemnica mojej kosmetyczki

mydlana

W serwisie od dnia:
2010-04-01 12:47:17

ilość postów na forum:
7

IP : 83.27.77.213

Mam 22 lata. Jestem osobą wesołą i aktywną. Nie lubię się nudzić i tracić czasu na niepotrzebne rzeczy. Uwielbiam, kiedy wokół mnie panuje porządek. Z tego względu w swojej kosmetyczce mam tylko te kosmetyki, które na pewno będą mi potrzebne. Dzięki temu unikam kilkugodzinnego szukania np. pomadki :)
Moja kosmetyczka zawiera:
1. antyperspirant - bym mogła się odświeżyć w każdej chwili;
2. perfum - by jego zapachem wabić męskie noski i spojrzenia;
3. pomadkę - by usta były idealnie nawilżone;
4. błyszczyki - by moje usta pięknie lśniły i były słodkie przy pocałunkach ;)
5. krem do rąk - by każdy mój dotyk był aksamitny i niezapomniany przez mojego mężczyznę;
6. puder transparentny - trzeba jakoś zakamuflować błyszczący nos;
7. krem Nivea - po prostu niezawodny i zawsze się przyda!
8. tusz do rzęs - jestem osobą zwariowaną i zakręconą, a ten tusz idealnie podkręca moje długie rzęsy, przez co zalotnie mogę nimi wachlować...
Zdjęcia
Link do tego posta Moja Kosmetyczka

lale3ka

W serwisie od dnia:
2010-03-31 20:13:40

ilość postów na forum:
6

IP : 89.174.232.78

Witam, nazywam sie Agnieszka - moja pasja jest tworzenie artystycznych makijazy oraz wizaz. Jednak na codzien pracuje w zupelnie innej branzy-choc tez zwiazanem z pieknem kobiety. Kosmetyki sa moja 'choroba'...
Przedstawiam 2 kosmetyczki, bo nie bardzo wiedzialam czy chodzi o kosmetyczke domowa, czy torebkowa ;)
Domowa nie zmiescila sie na zdjeciu-wiec 'poupychalam' troche waznej kolorówki w ulubiony kosz....
Natomiast co zawiera kosmetyczka 'torebkowa'? Naturalnie-fluid, podklad w kamieniu, tusz do rzes, róz do policzków, szminke, blyszczyk, antyperspirant, perfum,maly zel do demakijazu, mini paletke do makijazu, lakier do paznokci oraz krem do rak :D Czyli-wszystko co niezbedne na codzien...
Zdjęcia
Link do tego posta Kosmetyczka

dobramama

W serwisie od dnia:
2010-04-05 10:09:15

ilość postów na forum:
2

IP : 83.4.28.37

Witam! W mojej kosmetyczce, którą noszę w torebce, można znaleźć jedynie potrzebne mi kosmetyki. Lubię zorganizowanie i ład, bo wtedy wiem, że wszystko mam zapięte na ostatni guzik. Pracuję w szpitalu. Wiadomo: operacje, rozmowy z pacjentami, znów operacje i tak mija mi 8 godzin. Dlatego w mojej kosmetyczce nie może zabraknąć czegoś na odświeżenie się: toniku do twarzy i antyperspirantu. Po umyciu twarzy tonikiem, nakładam krem, by moja cera nie była wysuszona. W pracy staram się nie perfumować, bo czasem może to przeszkadzać pacjentom. Jednak, kiedy wychodzę z pracy, lubię ładnie pachnieć, więc w torebce noszę perfum. Podkład i puder w kulkach sprawiają, że podkreślam swoją urodę. Nie lubię mocnych makijaży, więc usta maluję błyszczykiem lub szminką - niby tak niewiele, a od razu lepiej się czuję. Niezbędne jest lusterko, choć opanowałam już malowanie się nawet bez jego pomocy. Czasem w swojej kosmetyczce znajdę moje ulubione cukierki - zupełnie nie wiem, kiedy one tam wchodzą :radość:
Zdjęcia
Link do tego posta Moja kosmetyczka

agf

W serwisie od dnia:
2010-03-31 21:29:04

ilość postów na forum:
1

IP : 77.237.15.234

Na szczęście moda taka panuje,
że wyjść z domu z torbą dużą pasuje.
Kosmetyczka moja bowiem jest całkiem spora,
nigdy nie wiem przecież na co przyjdzie pora.
Bezwzględnie zawsze tusz do rzęs w niej być musi,
do wyjścia z domu bez wytuszowanych rzęs nikt mnie nie zmusi.
Do kresek kredkę zawsze też zabieram,
bo czasem się zapomnę i ręką z oka ścieram.
Ze sobą zawsze też podkład i puder noszę,
ponieważ świecić się wprost nie znoszę.
Do tego jakiś kremik nawilżający,
do twarzy czy ust się nadający.
Cień do powiek czasem mi się zabrać zdarzy,
nigdy nie wiadomo co się w dzień wydarzy.
I jeszcze perfum mała buteleczka -
taka pierwszej pomocy apteczka :)

Zdjęcia
Link do tego posta

missy7

W serwisie od dnia:
2010-03-31 20:34:51

ilość postów na forum:
1

IP : 92.30.203.77

Mam na imię Kasia. Na codzień maluję się naturalnie: wytuszowane rzęsy, puder i błyszczyk to podstawa. Zaszaleć mogę kiedy wybieram się na imprezę. Moja kosmetyczka nie jest co prawda wielkich rozmiarów, nie ma w niej tysiąca kosmetyków.. ale znajdę w niej wszystko co niezbędne:

- dezodorant o świeżym zapachu
- ulubione perfumy
- brązują puder w kulkach
- pędzel
- pomadka ochronna
- róż
- uniwersalny krem -Nivea (którego używam do wszystkiego: do rąk, twarzy, ust)
- cienie do powiek w ulubionym kolorze (zielone, błękitne)
- tusz do rzęs

Z takim zestawem zawsze i wszędzie mogę zrobić modny i seksowny makijaż, oraz odświeżyć się w razie potrzeby. Kosmetyczkę noszę zawsze przy sobie , dzięki temu kosmetyki nie są porozwalane po całej mojej torebce.. a co za tym idzie, żeby znaleźć pomadkę nie muszę przekopywać całej torby.

"W mojej kosmetyczce nie znajdziesz kosmetyków tonę, bo lubię makijaże spokojne i wyważone.
Zielony cień, maskara i róż - bez tego ani rusz!"

Zdjęcia
Link do tego posta Tajemnicza kosmetyczka :)

anusia2121

W serwisie od dnia:
2009-12-01 23:41:15

ilość postów na forum:
2

IP : 87.207.94.108

Hej jestem Ania, studiuje, pracuje i na nic nigdy nie mam czasu. Na dobry makijaż jednak zawsze czas znajdę. W mojej kosmetyczce znajduje się.
Vichy NORMADERM- Żel głęboko oczyszczający, oraz z tej samej serii krem nawilżający, zwalczający niedoskonałości skóry.
Często potykam się ze znajomymi, aby się odprężyć od stresować np. po sesji, czy też właśnie po to aby na tą sesję się pouczyć lub poplotkować z koleżankami. Często takie spotkania trwają do rana. Wiec żel i krem są bardzo potrzebne aby odświeżyć skórę rano. A takie miniaturki tych produktów zawsze zmieszczą się w damskiej kosmetyczce.

Podkład Yves Rocher nie brudzący utrzymujący sie14 godzin. Naprawdę jest świetny. Polecam wszystkim, kobietką które nie lubią ciężkich podkładów.

Antyperspirant Vichy przeciw intensywnemu poceniu się. Jak dla mnie najskuteczniejszy. Nie pozostawia białych śladów.

Uwielbiam nowości, jak tylko słyszę, że coś nowego pojawiło się na "rynku" dzwonie do koleżanek czy już miały dany produkt i co o nim sadza czy warto kupić.
I takim właśnie sposobem kupiłam tusz Max Factor Lash Extension Effect.
Po pierwszym użyciu myślałam że kupiłam jakiś stary tusz. Na szczoteczce prawie go nie było a rzęsy wyglądały jak niemalowane, ale doszłam do wprawy w malowaniu się nim i teraz gorąco polecam każdej koleżance.

Bronzer Miss Sporty. uwielbiam go, najczęściej używam go jako różu, a gdy czuje się jakoś tak blado, lub na wieczór to jako bronzer.
Uwielbiam błyszczyki, musze się przyznać jestem od nich uzależniona.

Błyszczyk Yves Rocher o pięknym owocowym zapachu oraz pomadka nabłyszczająca Oriflame.
Reszta błyszczyków niestety do zdjęcia gdzieś się schowała w mojej wielklkiej torebce razem z kremem do rak Dove. Mhy sama nie wiem jak to wszytko się mieści w mojej kosmetyczce.

Zdjęcia
Link do tego posta Moja (

Rubylips

W serwisie od dnia:
2010-04-05 17:41:55

ilość postów na forum:
1

IP : 77.255.52.161

Żyję w ciągłym biegu ale przywiązuję dużą wagę do dbania o zdrowie. Staram się wygospodarować każdego dnia chwilę na ćwiczenia i rytuały pielęgnacyjne. Spełniam się jako aspirujący naukowiec i mama. Zdjęcie przedstawia zawartość mojej podróżnej kosmetyczki. Zatem siłą rzeczy znajdują się w niej kosmetyki, które uważam, za niezbędne. Niektóre z nich są w saszetkach (peeling, mleczko do demakijażu) lub opakowaniach w wersji mini (żel do mycia twarzy), żeby mogły się pomieścić w podręcznym bagażu. Moje ulubione kosmetyki to starannie dobrane kremy do twarzy, które najczęściej kupuję w aptece oraz błyszczyki i pomadki do ust. To bez nich nie mogę się obejść na co dzień. Pozostałe kosmetyki pozwalają na wykonanie delikatnego makijażu, w którym czuję się najlepiej oraz pomagają utrzymać manicure w dobrej kondycji.
Zdjęcia
Link do tego posta

agnieszka3031

W serwisie od dnia:
2009-12-02 08:46:03

ilość postów na forum:
1

IP : 87.207.94.108

Witam
Mam na imię Agnieszka,
Moja kosmetyczka jest taka sama jak ja strasznie zakręcona i kolorowa:) Chyba jest nawet takie powiedzenie „Powiedz co masz w torebce a powiem ci jakim jesteś człowiekiem” :) :) :)

Jest w niej lakier nabłyszczający, barwi paznokieć lekko na różowo co sprawia ze płytka wygląda na zdrowszą ASTOR Power3

Podkład miss Sporty So Matte. Dobrze kryje, odcień komponuje się ze skórą i matowi przez cały dzień Wiec raczej makijażu nie muszę poprawiać wciągu dnia.

Podkład w kompakcie Astor Anty Stress dobrze się rozprowadza a dodatku ma w sobie lusterko.

Antyperspirant Lady SpeedStick bo lubię czuć się komfortowo w każdej sytuacji.

Passion Dance Avon woda o bardzo gorącym i mocnym zapachu. Raczej na wieczór.

Podwójny cień do powiek Astor. Bardzo delikatny, raczej ”nie maluje” tylko rozświetla oko.

Dostałam w prezencie od siostry tabletki Belissa. Jednak zapominałam o ich zażywaniu, a wiadomo, ze jeśli nie będzie się ich zażywać regularnie to żadnego efektu nie będzie. Pomyślałam, ze najlepiej będzie jak włożę do kosmetyczki, bo zawsze rano do niej zaglądam. I faktycznie pomogło
A tusz się gdzieś zapodział, nie pamiętam gdzie go odłożyłam. :) :):)

Zdjęcia
Link do tego posta Minia

Minia

W serwisie od dnia:
2010-04-07 09:08:14

ilość postów na forum:
1

IP : 82.197.35.13

Otoma moja kosmetyczka:
Znajduje się w niej chyba wszystko co powinna posiadać kobieta, mam kolorowe cienie, tusze, podkłady do twazy, korektor...
Zdjęcia
Link do tego posta Konkurs zakończony

Anna Słowiakowska

W serwisie od dnia:
2010-03-01 09:40:10

ilość postów na forum:
1

Wszystkim serdecznie dziękujemy za udział w konkursie. Po długich debatach i wnikliwym przeglądzie Waszych kosmetyczek postanowiliśmy przyznać nagrody:

- agf
- dobramama
-missy7

Z wybranymi paniami skontaktujemy się mailowo.

Już od czwartku zaczynamy całą masę konkursów w których co tydzień do wygrania kosmetyki do pielęgnacji i makijażu. Będzie się działo!
Link do tego posta

anusia2121

W serwisie od dnia:
2009-12-01 23:41:15

ilość postów na forum:
2

IP : 87.207.94.236

Gratuluje dziewczyny :) :) :) :)
Link do tego posta

dobramama

W serwisie od dnia:
2010-04-05 10:09:15