Uroda.com / Forum / Pochwal się - Twoja metamorfoza / chcę sie zmienić w 2010!!!

Forum

Twoja metamorfoza

Wątek: chcę sie zmienić w 2010!!!

chcę sie zmienić w 2010!!!

Link do tego posta chcę sie zmienić w 2010!!!

Emila88

Emila88

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:14:50

ilość postów na forum:
15

dziewczyny patrze w lustro od 25 lat i codziennie to samo, nie mam odwagi na wieksza zmiane, nie umiem sie malowac, a jak juz cos naloze na twarz to wydaje mi sie, ze wygladam koszmarnie-pogarszam tylko sprawe nieudacznym makijazem bo nie jestem zbyt atrakcyjna ;/ bardzo, bardzo, mega hiper bardzo chce cos zmienic w sobie, wlasciwie to najchetniej zmienilabym cala siebie-wiem ze sie nie da ale gdzie sie zglosic i od czego zaczac by cos zmienic-pomozcie zdesperowanej szarej myszce :(((
Link do tego posta to samo

mmalkowska

W serwisie od dnia:
2010-01-28 20:18:30

ilość postów na forum:
3

Mam to samo, chyba powinny być w szkole średniej jakieś lekcje stylu, bo zdaje mi się, że jest nas bardzo dużo, szarych myszek, którym niewiele potrzeba do szczęścia.
Link do tego posta

kasiaj

W serwisie od dnia:
2009-07-20 12:45:22

ilość postów na forum:
6

IP : 77.254.215.177

Dziewczyny! Nie ma brzydkich kobiet, są tylko niezadbane i znudzone sobą!!! Zapraszam na moją stronę www.katarzynajurczyk.pl oraz do skorzystania z metamorfozy. Pomogę Wam dobrać odpowiedni makijaż, fryzurę, ubrania i co najważniejsze - uwierzyć w siebie! To wcale nie jest takie trudne.
Link do tego posta

fido

W serwisie od dnia:
2010-05-12 13:32:33

ilość postów na forum:
76

IP : 91.150.221.148

ja nie jestem taka mega zdesperowana ale mam straszne problemy z wlosami, wydaje mi sie ze w kazdej fryzurze jest mi zle. caly czas mam jakis nijaki kolor i suche lekko falowane wlosy, jak wyprostuje to wygladam jak ulizana, jak zostawie falowane to wygladam jakbym sie nie czesala, w spietych to już porażka. co robic ?
Link do tego posta i ja mam to samo!!

edith

W serwisie od dnia:
2010-09-15 20:10:13

ilość postów na forum:
2

IP : 79.191.36.113

wiecei co kochane?! mam to samo codziennie ta sama nuda... malowanie sie to wielka zagadka!! kiedys pomalowałam sobie powieki na czerwoo a kolezanka mnie pyta: "Edith, co z Toba? pobił Cie ktoś? co masz takie oczy podkrązone??" Spaliłam się ze wstydu!! od tej pory sie nie maluje!! chciałabm przezyc metamorfoze!!!
Link do tego posta

kunlunija

W serwisie od dnia:
2011-11-08 11:09:06

ilość postów na forum:
16

IP : 95.108.108.98

moim zdaniem warto pójść na lekcję makijażu, do wizażystek, które taką usługę oferują. spotkanie trwa ok. 4h, a kosztuje ok 300 zł. niby dużo - ale jesli dzieki temu poznamy makijażowe tricki i nauczymy się korzystać z całej gamy kolorów, itd, itd, to myślę, że warto się skusić.
na początku byłam do tego nastawiona dość negatywnie, ale po tym, co zaczęła wyczyniać moja starsza siostra po dwóch takich spotkaniach, mogłam zapytać tylko u nr telefonu babki, u której się szkoliła:))
we wrocławiu wiem, że jest taka szkoła wizażu, a w poznaniu mam namiar na świetną makijażystkę :)

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony