Uroda.com / Forum / Ogłoszenia - Praca wizażyści / zwrot pieniążków za makijaż próbny?

Forum

Praca wizażyści

Wątek: zwrot pieniążków za makijaż próbny?

zwrot pieniążków za makijaż próbny?

Link do tego posta zwrot pieniążków za makijaż próbny?

Sylvie

Sylvie

W serwisie od dnia:
2009-10-23 13:21:25

ilość postów na forum:
0

IP : 84.10.151.14

Czy spotkałyście się może z sytuacją, że klientka zażądała od was, po kilku dniach, zwrotu pieniążków za makijaż próbny, który wykonałyście? Jej argumentacją jest to, że chce je wykorzystać na inny makijaż próbny....?! [i](Makijaż próbny stanowi u mnie 40% ceny makijażu ślubnego).[/i]

Zgodziłam się z nią spotkać, pomimo iż jestem na L4 (ciąża), poświęciłam jej 2godziny na konsultację i poradę, oprócz tego wykonałyśmy 3różne wersje makijażu...[i](wyszła w jednym z nich, aby poradzić się w domu, a na makijaż ślubny na pewno mam jej trzymać termin).[/i]

Teraz wypisuje do mnie po 10 maili dziennie strasząc, że poumieszcza mi negatywne opinie na wszystkich forach ślubnych bo pomalowałam ją jak klauna!

Ja w tej chwili zrezygnowałam z zamiaru malowania jej na ślub, ale nadal uważam, iż nie powinnam jej oddawać pieniędzy [i](zaliczki na poczet ślubnego nie brałam),[/i] bo poświęciłam jej przecież czas i kosmetyki też się zużywają... ale te argumenty jednak do niej nie przemawiają.

Co zrobić z taką klientką?! pomóżcie.

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony