Uroda.com / Forum / Medycyna - Medycyna estetyczna / Zamiast operacji - próbowałyście tabletek na "porost" biustu?

Forum

Medycyna estetyczna

Wątek: Zamiast operacji - próbowałyście tabletek na "porost" biustu?

Zamiast operacji - próbowałyście tabletek na "porost" biustu?

Link do tego posta Zamiast operacji - próbowałyście tabletek na "porost" biustu?

Anula84

Anula84

W serwisie od dnia:
2010-09-02 14:14:23

ilość postów na forum:
0

IP : 212.49.46.113

Ostatnio w mediach pojawia się coraz więcej ogłoszeń i reklam dotyczących magicznych tabletek, które sprawią, że biust - dotychczas niewielki i nierzucający się w oczy - stanie się większy i jędrniejszy.

Ma to być alternatywą dla kosztownych operacji oraz czasochłonnych masaży i innych nieingerujących chirurgicznie zabiegów.

Co o tym sądzicie? Czy któraś z Was, dziewczyny i panie, próbowała już takich specyfików?

Ja na przykład trafiłam na akcję promującą preparat o nazwie Bust'ello. Postanowiłam go wypróbować, choć zasadniczo odnoszę się krytycznie do wszelkich "cudów medycyny" itd. No ale jestem kobietą i jak każda kobieta chciałabym wyglądać... apetycznie. A do tej pory w rejonach biustu zawsze miałam z tym problem, bo moje niewielkie B raczej nie należy do zbyt widocznych.

Nie żebym miała jakieś straszliwe kompleksy z tego powodu, bo z kompleksów już się jakiś czas temu wyleczyłam. Ale wiecie, jak to jest - jeśli można coś poprawić, nie wysilając się zanadto, to... czemu nie?

Zaczęłam łykać tabletki i jestem już mniej więcej miesiąc po kuracji.

A efekty?

Nadal jestem sceptycznie nastawiona do cudów medycyny. Ale Bust'ello nie jest cudem. To po prostu preparat, który sprawił, że w staniku mam jakby trochę więcej. Oczywiście nie jest tak, że nagle z marnego B przeskoczyłam do miseczki "pełne" D. Ale obserwuję swoje ciało i widzę, że to, co do tej pory leciutko obwisało, podniosło się do góry i zaokrągliło apetycznie.

Chciałabym zapytać Was, czy próbowałyście już takich kuracji? Jakie preparaty Wy stosujecie lub stosowałyście? Jakie były ich skutki, czy się utrzymały i czy w ogóle uważacie, że takie działanie ma sens?

Moim zdaniem - podpartym obserwacjami w ciągu ostatniego miesiąca - ma sens, choć są też drobne minusy - tabletki pachną dość mocno ziołami i są duże, co sprawia, że trudno się je przełyka. No i nie są tanie. W moim wypadku jednak przeważają póki co korzyści z ich stosowania.

A jak jest z Wami?

Ja postaram się dalej raportować, co z moim biustem. W końcu to dopiero miesiąc.
Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie - pozytywne, negatywne, instrukcje, na co zwrócić uwagę itd. :) Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki. :)
Link do tego posta

memphis

W serwisie od dnia:
2011-02-16 14:33:32

ilość postów na forum:
7

IP : 83.29.170.53

Nie próbowałam i jednak wydaje mi się to mało realne. Także jednak zastanawiając się nad powiększeniem biustu wybieram medycynę estetyczną, lub nawet chirurgię plastyczną. Przynajmniej będę pewna, że będą widoczne efekty.
Link do tego posta

Ladyinred

W serwisie od dnia:
2011-10-05 09:34:38

ilość postów na forum:
15

IP : 89.73.114.53

też nie jestem przekonana, że takie tabletki moga pomóc musiałyby być z jakimiś super dodatkami np hormonami bo biust tak od nie rośnie, po za tym uważam, że to tylko wyciąganie pieniędzy od ludzi jest, ja jestem zadanie, że pomaga tylko interwencja chirurgiczna np wypełnianie własnym tłuszczem lub kwasem hialuronowy, jeśli już ktoś nie ma ochoty na implanty, uważam, że to jest fajne rozwiązanie , dobrym lekarzem, który zajmuje się takimi rzeczami jest dr Osuch z Warszawy

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony