Uroda.com / Forum / Medycyna - Medycyna estetyczna / Powiększanie piersi

Forum

Powiększanie piersi

Link do tego posta Powiększanie piersi

Okulinka

Okulinka

W serwisie od dnia:
2010-05-06 12:48:21

ilość postów na forum:
43

IP : 83.4.201.15

Jaką metodę lepiej wybrać? Mniej inwazyjne jest wstrzykiwanie kwasu hialuronowego, a bardziej implanty. Jednak kwas się wypłukuje, a implantami można się cieszyć całe życie. Jaką metodę byście wybrały?
Link do tego posta powiększanie piersi

fido

W serwisie od dnia:
2010-05-12 13:32:33

ilość postów na forum:
76

IP : 91.150.221.148

Zdecydowanie kwas hialuronowy! Mniej inwazyjna forma, nie wymaga hospitalizacji, brak blizn i długotrwałe efekty! Implanty są na całe życie, ale nie wiem czy to ich zaleta ;/ Co jeśli nie będziesz zadowolona z efektu ? ;/ A myślisz poważnie o powiększaniu piersi czy tak tylko z ciekawości pytasz ?
Link do tego posta

śnieżynka

W serwisie od dnia:
2010-05-07 08:10:54

ilość postów na forum:
44

IP : 83.7.214.191

Moim zdaniem metoda macrolane jest dużo lepsza, mniej inwazyjna i na pewno jest dobrą alternatywą dla implantów.
Może masz rację, że nie koniecznie to, że implanty są na całe życie jest ich atutem.
Ja gdybym miała się decydować na powiększanie piersi chyba zdecydowałabym się na tą metodę, w której wykorzystuje się kwas hialuronowy, ze względu na tą mniejszą inwazyjność i na to, że kwas hialuronowy jako związek chemiczny w naturalny sposób występuje w organizmie i przez to nie jest traktowany jako ciało obce.
Gdybyś chciała uzyskać więcej informacji na ten temat to znajdziesz je tutaj http://www.iqmedica.pl/macrolane_powiekszanie_piersi,p75.html
Link do tego posta

ayo

W serwisie od dnia:
2010-05-06 12:03:18

ilość postów na forum:
17

IP : 89.200.146.239

Wszystko zależy od oczekiwanych efektów i od konkretnej osoby. Ja na początku zdecydowałabym się na kwas hialuronowy. Jedyny minus tego jest taki, że efekty nie są długotrwałe jak w przypadku wszczepiania implantów, aczkolwiek wydaje mi się to zabieg mniej inwazyjny. Wydaje mi się, że implanty cieszą się i będą się nadal cieszyły większym powodzeniem
Link do tego posta

ipsirek

W serwisie od dnia:
2010-09-14 10:53:22

ilość postów na forum:
2

IP : 83.31.62.29

hej dziewczyny!
ja mam już operację za sobą;))
miałam malutkie "a" i miałam dosyc komentarzy w stylu na wypryski to maśc;(
dlatego zdecydowałam się na opercje
powiększyłam piersi dwa lata temu u dr Molskiej
i dzisiaj jestem z tego kroku zadowolona
wreszcie nie mam komlpleków
bo nic nie wpłwa na samopoczucie jako dobry wygląd;)

operacja to dobry krok, ale musi byc przemyślany
i przede wszystkim trzeba trafic do specjalisty!
Link do tego posta

madame

W serwisie od dnia:
2011-07-20 14:04:40

ilość postów na forum:
15

IP : 83.7.236.112

też jestem zdania , że najważniejszy jest trafiony specjalista, który podpowie, rozwieje wszelkie wątpliwości, pomoże w wyborze odpowiedniej metody i przede wszystkim uspokoi, ja mając podobny problem udałam się do dr Osucha do Warszawy i jestem bardzo zadowolona z konsultacji i chyba się zdecyduje, najpierw na mniej inwazyjną metodę a potem zobaczymy, ale najważniejsze to trafić na odpowiedniego lekarza

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony