Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje włosy / ukladanie wlosow - loki

Forum

Twoje włosy

Wątek: ukladanie wlosow - loki

ukladanie wlosow - loki

Link do tego posta ukladanie wlosow - loki

Balbina_Poznan

Balbina_Poznan

W serwisie od dnia:
2009-07-28 11:38:23

ilość postów na forum:
4

post moderowany

Czy ukladanie wlosow w fale lub loki jest bardzo trudne? nigdy nie próbowałam, ale marzą mi się piękne naturalnie wyglądające fale. jest jakiś łatwy sposób na takie ukladanie wlosow ?? lepsze będą wałki czy lokówka ?
Link do tego posta

anina

W serwisie od dnia:
2010-05-20 10:15:41

ilość postów na forum:
9

IP : 83.29.9.92

Zdecydowanie kup sobie lokówkę! Obowiązkowo z szeroką średnica bo wtedy loki będą wyglądały naturalnie a nie jak poskręcany baranek. Polecam ta: http://www.kalamis.pl/product-pol-1768-Lokowka-MOSER-Ceramic-Curling-Tong-Ionic-38-mm.html jest bardzo łatwa w obsłudze i dużo włosów na raz można złapać więc jest szybko i łatwo i naprawdę naturalny efekt.
Link do tego posta

fido

W serwisie od dnia:
2010-05-12 13:32:33

ilość postów na forum:
76

IP : 91.150.221.148

a ja polecam kręcenie włosów na prostownicy, dla tych którzy nie znali takiego sposobu może sie to glupie wydawac, ale to dobry sposob. loki są delikatne, gładkie i co najwazniejsze trwałe! poogladaj sobie filmiki na youtube jak to się robi, wcale nie jest takie trudne.
Link do tego posta

daisy

W serwisie od dnia:
2011-11-02 16:55:02

ilość postów na forum:
22

IP : 83.11.138.112

Najwygodniej zrobic loki lokówką. Ja mam z Rowenty i bardzo sobie chwalę. Nie jest problemem też pofalować włosy prostownica, ale chyba troszkę dłużej trzeba się z tym bawić.

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony