Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje włosy / przesuszone długie włosy - jak dbać ?

Forum

Twoje włosy

Wątek: przesuszone długie włosy - jak dbać ?

przesuszone długie włosy - jak dbać ?

Link do tego posta przesuszone długie włosy - jak dbać ?

Ewax3x

Ewax3x

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:04:49

ilość postów na forum:
11

post moderowany

miałam całkiem ladne dlugie wlosy, ale ostatnio stały się suche i zaczeły mi sie rozdawajac koncowki. powiedzcie jak dbac o długie włosy? nie chce ich obciazac maskami i odżywkami a coś trzeba z nimi zrobić? są jakieś dobre sposoby ktore nie sprawia ze włosy beda mi sie szybciej przetłuszczały?
Link do tego posta

manka

W serwisie od dnia:
2009-10-22 16:31:48

ilość postów na forum:
60

IP : 91.150.221.148

jeśli masz długie włosy nie radze używać wszelkich odżywek bez spłukiwania i masek, najlepiej kup sobie serumn na same końcówki i stosuj po kązdym myciu. raz na tydzien lub dwa zrób sobie kuracje regeneracyjną, czyli nawilżający szampon + dobra odżywka do suchych włosów. Ja moge polecić kosmetyki Gliss Kur. Kondycje włosow poprawi ograniczenie uzywania suszarki, prostownicy lub lokówki bo pewnie od tego masz przesuszone wlosy.
Link do tego posta

Gliss

W serwisie od dnia:
2010-05-30 21:32:52

ilość postów na forum:
39

IP : 83.7.130.236

Na długie włosy najlepiej oglarniczyc ilosc uzywanych kosmetykow. Zalezy oczywiscie jak bardzo masz przesuszone wlosy, ale często wystarczy użyć szamponu regenerującego i nawilżającego. Wtedy włosy stopniowo przy każdym myciu się nawilżają a formuła szamponu i nie obciąza tak jak odżywki :D

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony