Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje włosy / przedłużanie włosów

Forum

Twoje włosy

Wątek: przedłużanie włosów

przedłużanie włosów

Link do tego posta przedłużanie włosów

Myszka80

Myszka80

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:24:39

ilość postów na forum:
21

interesuje mnie jaka metodą przedłużalyscie wlosy? jakie włosy (syntetyczne czy naturalne) czy bylyscie zadowolone, ile sie trzymaja i mniej wiecej jaka cena? pozdr

Iga84

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:51:13

ilość postów na forum:
35

Ja.Naturalne,przy uzyciu keratyny. Nie polecam,chyba ze masz duzo czasu i cierpliwosci :-)ja siedzialam 4 godziny-samo doczepianie włosów, do tego codzienna pielegnacja, szczotkowanie i suszenie zabiera masakrycznie duzo czasu.

paula000

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:01:21

ilość postów na forum:
9

Ja na microringi - nie polecam! Włosy "zjeżdżały" , a do tego było je czuc przy dotykaniu włosów.Drugą metodą jaką przedłużałam ( włosami naturalnymi) to doklejanie kawałków taśm za pomocą substancji liquid. - również nie polecam!Taśmy odklejały się już po 1 myciu. Jedyną metodą z jakiej byłam bardzo zadowolona to przedłużenie włosów poprzed doplatanie warkoczyków - z moich włosów ok 8-10 cm miałam warkoczyki do połowy łokci:) Było to jakies 2 lata temu
Link do tego posta szkodliwe

mała miska

W serwisie od dnia:
2009-07-17 16:24:32

ilość postów na forum:
20

Słyszałam, że na dłuższą metę jest to bardzo wyniszczające dla włosów.
Link do tego posta Microrings lub EasyHair

STUDIO 9

W serwisie od dnia:
2009-10-24 14:16:12

ilość postów na forum:
1

zajmuje się przedłużaniem włosów od wileu lat i zarówno szkoliłam się jak i pracowałam na wielu różnych metodach, ale osobiście zarówno dla siebie jak i swoich klientek preferuję metody Microrings lub EasyHair, gdyż odpowiednio założone (jeżeli zsuwają się to wcale nie znaczy że metoda jest zła tylko może po prostu były źle pielęgnowane lub źle założone przez niewykwalifikowaną osobę ) co do rodzaju włosów wszystko zależy kto ma je nosić co na codzień robi z włosami i jaki budżet chce przeznaczyć na nowe włoski.... Generalnie temat rzeka i można by o nim pisać elaborat, ale najważniejsze by trafić w ręce osoby która szczegółówo omówi nam cały zabieg jak i aspekty związane z codzienną pielęgnacją włosów, bo czasami najlepsze włosy nie będą ładne jeżeli nie będą odpowiednio traktowane.

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony