Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje włosy / produkty Paul Mitchell

Forum

Twoje włosy

Wątek: produkty Paul Mitchell

produkty Paul Mitchell

Link do tego posta produkty Paul Mitchell

Gosiakrk

Gosiakrk

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:20:18

ilość postów na forum:
10

czy ktos uzywal produktow firmy Paul Mitchell? sa dosc drogie dlatego zanim cos kupie chcialabym zasiegnac Waszej opinii, czy daja znaczace efekty?? dzieki :)

Iga84

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:51:13

ilość postów na forum:
35

hej,miałam szampon i odżywkę zwiększająca objętość. może i dobre, ale bardzo mało wydaje: szampon 300 ml skończył mi sie po miesiącu, odżywki zostało może na 3-4 użycia. pan w sklepie zapewniał, że i odżywka i szampon wystarczą mi na bardzo długo. komplet kosztował 125,00 PLN, więc wg mnie to przesada. jakiś super efektów nie zauważyłam. pozdr

mamba090

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:49:38

ilość postów na forum:
23

Odżywka The Detangler to najlepsza odżywka,jaką miałam w życiu. Ceny PM u nas są dla mnie zupełnie niezrozumiałe,w USA te produkty kupuje się w supermarkecie za supermarketową cenę.A poza tym - w Polsce chyba nie ma PM?

Szalik1981

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:09:13

ilość postów na forum:
13

Generalnie, nie sa warte swojej ceny. Jedyne, co moglabym polecic, to Shine spray (swietnie nablyszczal ciemne wlosy), ale ostatnio chyba go wycofali z produkcji??

poti123

W serwisie od dnia:
2009-08-28 14:46:20

ilość postów na forum:
1

kiedys byly to kosmetyki praktycznie kultowe, dzisiaj wrazenie jakby minelo; moje wlasne odczucia sa powiedzmy obojetne, ale istnieja cale grupy entuzjastow ktorzy wola chodzic brudni niz umyc wlosy innym szamponem ;) kiedys uzylam pare razy, ale mnie nie wzielo

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony