Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje włosy / polecani fryzjerzy

Forum

Twoje włosy

Wątek: polecani fryzjerzy

polecani fryzjerzy

Link do tego posta polecani fryzjerzy

StellaMaris

StellaMaris

W serwisie od dnia:
2011-02-11 10:14:59

ilość postów na forum:
16

IP : 83.7.218.156

Czy macie swoje sprawdzone zakłady fryzjerskie i fryzjerów, w ręce których bez obaw oddajecie swoje fryzurki? Ja cały czas jestem na etapie szukania "tego jedynego" (lub "tej jedynej" - zauważyłam jednak, że wolę fryzjerów płci męskiej. Dużo przyjemniej wykonują masaż głowy podczas mycia :)), więc wszelkie adresy i polecania jak najmilej widziane - niekoniecznie z Krakowa (bo tu mieszkam), za dobrym fryzjerem pojechałabym na drugi koniec Polski :)
Link do tego posta

beth

W serwisie od dnia:
2010-08-24 11:34:11

ilość postów na forum:
44

IP : 83.7.212.143

Bardzo fajny pomysł z tym wątkiem. Ponieważ tych najlepszych fryzjerów jest dosyć mało, także warto polecać ich innym. W Łodzi tym jednym z lepszych jest salon Berendowicz&Kublin przy Good Time Day SPA. Ja najczęściej chodzę do Goi Kobus. Jest naprawdę niesamowitą stylistką. Zawsze potrafi doradzić i dobrać idealną fryzurę dla każdego. Także na pewno jest ona fryzjerką godną polecenia.
Link do tego posta

wiosenka83

W serwisie od dnia:
2011-03-18 13:50:31

ilość postów na forum:
5

IP : 91.193.208.105

Witam serdecznie:) ja osobiście mam za sobą liczne doświadczenia z całą masą fryzjerów, bo ciężko mi było znaleźć takiego, który spełniłby moje oczekiwania. Najfajniejsze doświadczenia mam z salonami: Berendowicz&Kublin oraz Ludwig. Ceny usług są dość wysokie, ale przekłada się to znacząco na ich jakość. Pełen profesjonalizm i wsłuchiwanie się w potrzeby klienta, ale jednocześnie umiejętność doradzenia najwłaściwszej fryzury. Polecam zwłaszcza Ludwiga w Gliwicach, ponieważ Berendowicz&Kublin już nie ma swojej siedziby w moim mieście, a szkoda...
Link do tego posta

annpaww

W serwisie od dnia:
2011-10-03 20:13:17

ilość postów na forum:
2

IP : 93.157.76.167

Ja mogę z czystym sumieniem polecić salon w Krakowie www.wierzbicki-pracownia-fryzur.pl
To co robią z włosami jest niesamowite!!!
Link do tego posta Polecani fryzjerzy

hallina

W serwisie od dnia:
2010-04-08 23:36:39

ilość postów na forum:
58

IP : 62.21.73.255

Poznan- Baazar hair Studio/na Krysiewicza/ pan Darek i Piotr są rewelacyjni-od lat tam chodzę i myślę,ze nigdy nie zmienię.Zawsze jestem zadowolona

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony