Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje włosy / nafta do włosów

Forum

Twoje włosy

Wątek: nafta do włosów

nafta do włosów

Link do tego posta nafta do włosów

Okulinka

Okulinka

W serwisie od dnia:
2010-05-06 12:48:21

ilość postów na forum:
43

IP : 83.7.218.100

Nie wiem kiedy zaczęto dodawać naftę do kosmetyków, ale używanie jej do włosów jest starym patentem podobnie jak pokrzywy. Ja ostatnio odkryłam urt-oil z naftą oczyszczoną i wyciągiem z pokrzywy właśnie. Wmasowują to w skórę głowy przed myciem i naprawdę poprawia stan skóry i włosów. Można tez używać do twarzy. A wy znacie jakieś kosmetyki z naftą? Na was też dobrze działa?
Link do tego posta

Beti84

W serwisie od dnia:
2010-06-07 20:32:22

ilość postów na forum:
21

IP : 91.150.221.148

a ja nie mialam nigdy nic z nafta przynajmniej nic mi o tym nie wiadomo, powiedz jakie firmy produkuja kosmetyki do wlosow z nafta? moze bym sobie coś kupila jak tak dobrze działa ;D
Link do tego posta

śnieżynka

W serwisie od dnia:
2010-05-07 08:10:54

ilość postów na forum:
44

IP : 83.7.214.93

wiesz jeśli chodzi o ten środek, o którym pisała Oklinka to wiem, że produkuje go firma ANNA i możesz go kupić w aptece, co do tego, czy jest on skuteczny to mogę śmiało powiedzieć, że tak.
Ale przyznam, że jakoś nie przychodzi mi do głowy, żadna inna firma i nazwa, kosmetyków do włosów zawierająca naftę ;/
Link do tego posta Letnia Metamorfoza

buttertfly

W serwisie od dnia:
2010-06-26 09:59:11

ilość postów na forum:
5

IP : 79.191.203.35

Witam serdecznie. Na okres wakacyjny zapraszam wszystkich do Centrum Urody Butterfly. Pomożemy przejść Metamorfozę. Przy okazji można wygrać bardzo ciekawą nagrodę. Serdecznie zapraszamy do Naszego salonu w Katowicach ul.1-Maja 46
www.centrumbutterfly.pl
Link do tego posta

kalinajedrusik

W serwisie od dnia:
2010-06-14 10:35:44

ilość postów na forum:
2

IP : 83.10.142.33

Nafta naprawdę odżywia. Kiedyś takie domowe maseczki na bazie nafty uratowały mi włosy. Teraz jest jednak tyle preparatów z naftą kosmetyczną, że nie trzeba się już bawić w robienie maseczek w domu, ale jakby ktoś chciał przepis to proszę bardzo; żółtko, olej rycynowy lub nafta i do tego parę kropel cytryny. no może nie pachnie to jakoś zachęcająco, ale można zaryzykować. A ten urt-oil nie wiecie jaką ma proporcje w składzie, ile jest nafty ile pokrzywy?
Link do tego posta

daisy

W serwisie od dnia:
2011-11-02 16:55:02

ilość postów na forum:
22

IP : 83.25.152.39

Nafta do włosów to stary sprawdzony sposób. ja kładę już najczęściej na noc, z piątku na sobotę, kiedy wiem, że następnego dnia nie mam żadnego ważnego spotkania. Włosy są po niej odżywione, lśniące i zdrowe. Polecam.

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony