Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje włosy / kolor włosów jak Angelina Jolie

Forum

Twoje włosy

Wątek: kolor włosów jak Angelina Jolie

kolor włosów jak Angelina Jolie

Link do tego posta kolor włosów jak Angelina Jolie

Iga84

Iga84

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:51:13

ilość postów na forum:
35

czy ktos wie jaki kolor, tzn. jakiej farby do wlosow uzywa angelina jolie? bardzo podoba mi sie jej kolor wlosow bo jest taki naturalny, jestem szatynka, moje wlosy sa nieco ciemniejsze od Angeliny, czy musialabym je rozjasnic przed farbowaniem? chodzi mi o kolor jak na tym zdjeciu AJ  http://img.dailymail.co.uk/i/pix/2008/03_02/AngelinaJolieR_468x605.jpg

Gosiakrk

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:20:18

ilość postów na forum:
10

mnie sie wydaje, ze Angelina ma swoj naturalny kolor wlosow, nie wydaje mi sie zeby je farbowala, a jesli tak to jej kolor wyglada mega naturalnie. moze to kwestia zmieszania kilku odcieni, nie sadze zeby z jednej konkretnej farby wyszedl Ci taki sam odcien.

Wiolabib

W serwisie od dnia:
2009-07-28 10:36:51

ilość postów na forum:
8

hmm, nie wydaje mi sie ze to sama natura...ten odcien (moze niekoniecznie na zalinkowanym zdjeciu, ale w tv i na innych zdjeciach wyraznie to widac) jest zbyt chlodny jak na samą naturę..tym bardziej ze jak jeszcze byla "wieksza" miala wlosy ciemniejsze niz teraz, stąd wnoszę, że jednak rowniez fryzjer pomogl w przemianie na głowie...ewidentnie jakis zimny kolorek..tylko jaki?????

Pauletka44

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:18:28

ilość postów na forum:
8

Wellaton Naturals 5/0 Jasny Brąz, na mnie tak w każdym razie wyszedł jak na zalinkowanym zdjęciu.

Emila88

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:14:50

ilość postów na forum:
15

myślę, ze słynna Pani Angelina Jolie raczej nie używałaby farby Wellaton, tylko cos z duzo, dużo wyższej półki... i nie sadze zeby Pani Angelina sama farbowala wlosy, nad nią pracuje cała rzesza specjalistów, pewnie swojemu fryzjerowi placi 5000$ za farbowanie :)

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony