Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje stopy / na jaki kolor malujecie paznokcie u stóp ??

Forum

Twoje stopy

Wątek: na jaki kolor malujecie paznokcie u stóp ??

na jaki kolor malujecie paznokcie u stóp ??

Link do tego posta na jaki kolor malujecie paznokcie u stóp ??

Gabi85

Gabi85

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:48:21

ilość postów na forum:
29

post moderowany

Hej Dziewczyny. Chciałabym się dowiedzieć, na jaki kolor malujecie paznokcie u stóp? Jaki kolor Waszym zdaniem na stopach wygląda najlepiej? Jaki kolor pasuje do stóp w kolorze blado różowym? Pozdrawiam =)
Link do tego posta na jaki kolor malujecie paznokcie u stóp??

manka

W serwisie od dnia:
2009-10-22 16:31:48

ilość postów na forum:
60

IP : 91.150.221.148

ostatnio jest moda na ciemne paznokcie u stóp, kolory czarne, bordo itp ja nie jestem jednak do tej mody przekonana. jak dla mnie blade stopy świetnie wyglądają z czerwonymi paznokciami, stopy ciemniejsze w jasnym różu :S
Link do tego posta

Beti84

W serwisie od dnia:
2010-06-07 20:32:22

ilość postów na forum:
21

IP : 91.150.221.148

każdy kolor na stopach ładnie wygląda jeśli tylko stopy są zadbane, paznokcie ładnie przycięte i starannie pomalowane. ja uwielbiam kolorowe paznokcie w odcieniach różowych, fuksji, czerwieni i bordo. sama nie maluję np. na niebiesko, zielono, żółto itp ale na innych stopach nawet takie ekstremalne kolory mi się podobają :radość: :radość: :radość:
Link do tego posta

śnieżynka

W serwisie od dnia:
2010-05-07 08:10:54

ilość postów na forum:
44

IP : 83.7.210.31

ja najczęściej mam pomalowane paznokcie na kolor jakiś naturalny beż, czy róż. Ale jak chcę nieco ożywić swoje stopki i paznokcie to maluję na dużym palcu jakiś fajny wzorek. Ostatnio znalazłam na pazurki.com.pl mnóstwo fajnych ozdób do malowania paznokci więc się będę mogła wykazać kreatywnością, no i w okresie jesienno- zimowym poćwiczę przed następnym sezonem.
Link do tego posta

daisy

W serwisie od dnia:
2011-11-02 16:55:02

ilość postów na forum:
22

IP : 83.25.152.39

Ja również uważam, że najładniej na paznokciach u stóp prezentują się naturalne kolory typu róż, lekki beż czy nawet bezbarwny. Ponadto ważną kwestią jest odpowiedni kształt paznokcia, opiłowanie, brak skórek (które usuwamy za pomoca patyczka, a nie maszynka!)
Link do tego posta

urodnica

W serwisie od dnia:
2012-02-17 19:14:55

ilość postów na forum:
3

IP : 89.79.33.98

Ja uważam, że czerwony najbardziej pasuje. Lubię ten kolor i bardzo często moje paznokcie są właśnie w tym kolorze;)
Link do tego posta

kunlunija

W serwisie od dnia:
2011-11-08 11:09:06

ilość postów na forum:
16

IP : 95.108.108.98

czerwony to absolutny hit, jeśli chodzi o kolory lakierów do paznokci u nóg, ale odkryłam ostatnio, że kolor szary - lekko ciemny - również wygląda rewelacyjnie. i choć na początku nie bylam do neigo przekonana, teraz stałam się fanka tego koloru!

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony