Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje ciało / jak ujędrnić biust domowymi sposobami ?

Forum

Twoje ciało

Wątek: jak ujędrnić biust domowymi sposobami ?

jak ujędrnić biust domowymi sposobami ?

Link do tego posta jak ujędrnić biust domowymi sposobami ?

Myszka80

Myszka80

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:24:39

ilość postów na forum:
21

post moderowany

jak ujędrnić biust w domu? są jakieś sposoby, proste ćwiczenia, masaże czy coś ? chce się dowiedzieć jak można jak ujędrnić biust domowymi sposobami. wiem tylko o prysznicu naprzemiennym ...
Link do tego posta

śnieżynka

W serwisie od dnia:
2010-05-07 08:10:54

ilość postów na forum:
44

IP : 83.4.194.211

Jeśli chodzi o ujędrnienie biustu domowymi sposobami to nie przychodzi mi zbyt wiele do głowy poza tym, żeby wcierać w biust balsamy i kremy, które przeznaczone są do pielęgnacji biustu. A drugim sposobem na to, żeby ujędrnić biust jest to, żeby polewać biust zimną wodą podczas kąpieli. tzn jak jesteś pod prysznicem to zmieniasz strumień wody na zimny,a potem znowu na ciepły i tak na przemian.
podobno skuteczny, ale ja jeszcze go nie próbowałam, bo jakoś nie mogę się przełamać to takiego zimnego strumienia;)
Link do tego posta jak ujędrnić biust domowymi sposobami?

manka

W serwisie od dnia:
2009-10-22 16:31:48

ilość postów na forum:
60

IP : 91.150.221.148

Kremy, balsami i prysznić ujędrnią skórę piersi. Całe piersi można ujędnić i podnieść prostymi ćwiczeniami. Jest ich pełno. Najprostsze to chyba złączenie dłoni na wysokości piersi (jak do modlitwy) i siłowanie ich ze sobą. Dobrze działa też guma do rozciągania.

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony