Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoje ciało / jak sie pozbyc rozstepow ??

Forum

Twoje ciało

Wątek: jak sie pozbyc rozstepow ??

jak sie pozbyc rozstepow ??

Link do tego posta jak sie pozbyc rozstepow ??

Emila88

Emila88

W serwisie od dnia:
2009-07-24 11:14:50

ilość postów na forum:
15

post moderowany

jak sie pozbyc rozstepow na pośkadkach ? Nie mam już pomysłu co z nimi robić. Próbowałam kremy, żele, peelingi, masaże. Co jeszcze? Czy ktoś wie jak sie pozbyc rozstepow nie tracąc kilku tysięcy w salonie kosmetycznym?
Link do tego posta jak pozbyć się rozstępów

kika75

W serwisie od dnia:
2010-05-05 09:39:58

ilość postów na forum:
5

IP : 83.21.181.61

spróbować kremu na rostępy z mary cohr ja stosuje i widać że jest lepiej
Link do tego posta

iwonka24l

W serwisie od dnia:
2010-07-09 14:29:48

ilość postów na forum:
1

IP : 213.108.112.243

Zna ktoś jakieś dobre kremy na rozstępy, a przede wszystkim skuteczne?
Link do tego posta

olapomir

W serwisie od dnia:
2010-07-13 11:40:26

ilość postów na forum:
2

IP : 213.108.112.243

Ja stosowałam krem firmy Dax Cosmetics i mi jak najbardziej służył. Nie jest zbyt drogi, a jest skuteczny, polecam! Możesz porównać ceny i zamówić przez np. cenkowo.pl
Link do tego posta

śnieżynka

W serwisie od dnia:
2010-05-07 08:10:54

ilość postów na forum:
44

IP : 83.7.207.159

oj jest mnie ciężko powiedzieć, jak się można skutecznie pozbyć rozstępów, bo ja nigdy z nimi nie walczyłam z rozstępami. Ale jeśli nie skutkują kremy, balsamy. To może jakieś zabiegi nie wiem może mikrodermobrazja, a jak to nie pomoże to może laser??
Na stronie IQ Medica czytałam, że można usunąć rozstępy za pomocą lasera, to chyba będzie najlepszy sposób.
Link do tego posta Jak sie pozbyć rozstępów

ultraslimshowroom

W serwisie od dnia:
2011-07-28 15:17:37

ilość postów na forum:
2

IP : 77.252.77.2

Myślę, że warto pamiętać co to jest rozstęp - czyli mechaniczne uszkodzenie skóry, blizna. Jednymi z najlepszych efektów nie tyle usunięcia rozstępu - bo to jest niemożliwe, chyba, że usuniemy chirurgicznie wycinając skórę - co zwężenie, spłycenie to zabiegi laserem CO2, który to odparowuje wodę z organizmu (rozstępu) a w przypadku rozstępów zwęzi go, spowoduje, że będzie zdecydowanie mniej widoczny. Nie polecam zabiegów kwasami lub mikrodermabrazji gdyż tylko pogorszymy efekt. Rozjaśniamy wtedy chorą skórę jak i skórę dookoła po serii zabiegów wygląda ona zdecydowanie lepiej ale gdy tylko wystawimy ciało na słonce podrażniona, rozjaśniona skóra będzie wyglądał o wiele gorzej. Pisze o tym dlatego, że Panie bardzo często wykonują ten zabieg przed urlopem. W większości przypadków należy polubić swoje rozstępy w jakiejś formie pozostaną już z nami na zawsze.

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony