cellulit

Link do tego posta cellulit

kika75

kika75

W serwisie od dnia:
2010-05-05 09:39:58

ilość postów na forum:
5

IP : 83.21.181.61

cellulit zmora wszystkich kobiet ja ćwicze stosuje diete 1000 calorii i stosuje koncentrat wyszczuplający na noc mary cohr...efekty są ale ale mnóstwo wyrzeczeń mnie to kosztuje co wy robicie by pozbyć się celulitusu i co stosujecie by wasze ciało było piękne???????

Link do tego posta cellilit

fido

W serwisie od dnia:
2010-05-12 13:32:33

ilość postów na forum:
76

IP : 91.150.221.148

lepiej działają masaże i ćwiczenia niż najlepsze kremy. je jestem zwolennikiem własnie takiej metody walki z cellulitem. nie wiem czemu ale w cudowne działanie kosmetyków nie wierzę. mylę się? zna ktoś cudowny kosmetyk na cellulit ?
Link do tego posta

Emilia

W serwisie od dnia:
2009-10-07 15:10:36

ilość postów na forum:
11

Nasza redaktorka świetnie opisała walkę z cellulitem - Moja walka z cellulitem Zapraszam do czytania.
Link do tego posta cellulit

fido

W serwisie od dnia:
2010-05-12 13:32:33

ilość postów na forum:
76

Super jest ten tekst, też zachęcam do czytania! A swoją drogą powalczyć z cellulitem można, ale nie ma co popadać w paranoje ;) cellulit mają prawie wszystkie kobiety i tylko one je widzą. panowie całe szczęście tego nie widzą i nie ma im co palcem pokazywać ;)
Link do tego posta

Jeśli chodzi o działanie kosmetyków, to często mówi się o ich działaniu przeciwobrzękowym i stymulującym lipolizę, natomiast efekty takie są widoczne w badaniach in vitro. :)Kosmetyki można traktować jedynie wspomagająco, bo w większości przypadków jest mało prawdopodobne, że składnik lipolityczny położony na powierzchni skóry dotrze aż do tkanki tłuszczowej (chyba, że w połączeniu z mezoterapią).
Niektóre składniki w kosmetykach działają natomiast maskująco, nawilżająco i wygładzająco, co optycznie wygładza skórę.
Sama dieta też nie wystarczy, ponieważ trzeba pobudzić krążenie w głębokich partiach skóry.
Dlatego popieram fido i uważam, że ćwiczenia i masaże to najskuteczniejsze metody walki z cellulitem.
Generalnie trzeba działać wielokierunkowo i codziennie :) Bo przez trzy miesiące, jak jest opisane w powyższym artykule, możemy jedynie poprawić wygląd skóry, ale nie zlikwidujemy cellulitu - to jest defekt, który będzie nam towarzyszył przez całe życie.
Link do tego posta

beth

W serwisie od dnia:
2010-08-24 11:34:11

ilość postów na forum:
44

IP : 89.78.70.40

Niestety żeby się pozbyć cellulit to trzeba się poważnie namęczyć. Nie wystarczą jedynie kremy, czy zabiegi, a trzeba 'zaatakować' skórkę pomarańczową ze wszystkich stron. Np tak jak w programie stop-cellulit, gdzie dobiera się odpowiednią dietę, suplementację i dodaje się do tego terapię falą akustyczną. Takie kompleksowe działania dają naprawdę świetne efekty.
Link do tego posta

mila1

W serwisie od dnia:
2011-03-03 22:35:46

ilość postów na forum:
16

IP : 80.55.245.38

Warto też codziennie brać prysznic stosując ciepłą i zimną wodę na zmianę, ujędrnia to skórę a także poprawia jej ukrwienie.
Link do tego posta

ultraslim

W serwisie od dnia:
2011-07-27 12:12:21

ilość postów na forum:
6

IP : 77.252.77.2

Jeżeli chodzi o walkę z cellulitem bardzo dobrze działają zabiegi z preparatami o działaniu antycellulitowym. Napewno aktywne składniki są wtłaczane w głębsze warstwy skóry.

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 427
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony