Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoja twarz / mikrodermabrazja w domu?

Forum

Twoja twarz

Wątek: mikrodermabrazja w domu?

mikrodermabrazja w domu?

Link do tego posta mikrodermabrazja w domu?

lala

lala

W serwisie od dnia:
2010-04-18 10:30:34

ilość postów na forum:
0

IP : 83.27.34.241

Witam
Co myślicie o mikrodermabrazji w domu? Ja się nigdy nie spotkałam z tym żeby taki zabieg można było wykonać w domu :radość: Jest taki produkt (w sztyfcie!!!) firmy blinc resurf.a.stic do twarzy, ciała itp. Na ototrend.pl jest info o tym. link: http://tinyurl.com/y2sqe8w
Pozdrawiam
Link do tego posta

Minerwa

W serwisie od dnia:
2010-04-29 21:22:19

ilość postów na forum:
31

IP : 83.27.167.124

Jest to chwyt marketingowy. Wszystkie kosmetyki, które mają w nazwie "mikrodermabrazja" są po prostu peelingami.
Zabieg ten, czyli mechaniczne ścieranie naskórka, można wykonać tylko w gabinetach kosmetycznych lub dermatologicznych.
Gdyby ten kosmetyk tak silnie ścierał naskórek, to można by zrobić sobie krzywdę.
Z opisu wynika, że jest to gruby peeling. Ja nie polecam używania takich kosmetyków do twarzy, lepiej peeling robić częściej, ale delikatniej,
Link do tego posta

kika75

W serwisie od dnia:
2010-05-05 09:39:58

ilość postów na forum:
5

IP : 83.29.107.95

w do mu to tego jeszcze nie robiłam ja na tym zabiegu to byłam w salonie kosmetycznym futuro w warszwie gdzie używają kosmetyków mary cohr mi bardzo podobał się ten zabieg twarz gładka a zmarszczki mnie widoczne.
Link do tego posta

beth

W serwisie od dnia:
2010-08-24 11:34:11

ilość postów na forum:
44

IP : 91.145.139.11

również nie słyszałam, żeby można było taki zabieg zrobić sobie samemu w domu..jeżeli nie chcesz iść do kosmetyczki, a chcesz mieć idealnie oczyszczoną twarz, to możesz zadzwonić do kosmetyczki, żeby przyjechała do Ciebie, wiem, że Beauty Homecare proponuje takie rozwiązania..mi się podoba taki pomysł, przynajmniej nie trzeba po zabiegu z czerwoną twarzą przemierzać pół miasta, żeby wrócić do domu

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 426
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony