Uroda.com / Forum / Cała Ty - Twoja twarz / cienie pod oczami

Forum

Twoja twarz

Wątek: cienie pod oczami

cienie pod oczami

Link do tego posta cienie pod oczami

Ela82

Ela82

W serwisie od dnia:
2009-07-24 10:39:45

ilość postów na forum:
20

post moderowany

jak rozjasnic cienie pod oczami? mam z tym od zawsze problem i nie moge sobie poradzic. czym smarowac cienie? czy sa jakies sposoby domowe? czy są jakieś dobre kremy?
Link do tego posta

Bombel

W serwisie od dnia:
2009-10-16 23:02:47

ilość postów na forum:
65

IP : 91.150.221.148

jesli masz cienie od zawsze to możeliwe ze to jest już uwarunkowane generycznie i cieżko Ci będzie z tym cokolwiek zrobić. najlepiej kup obie korektor bo żadne kremy cudów nie zdziałają.
Link do tego posta

CAMOUFLAGE

W serwisie od dnia:
2010-04-21 12:06:39

ilość postów na forum:
6

IP : 89.78.53.194

Jeśli chcesz zakamuflować ciecie pod oczami to zaopatrz się w korektor. Najlepiej płynny ale dobrze kryjący. Bardzo dobre korektory są z marki np.YSL, Guerlain,Clinique, lub z tańszej marki np. Loreal. Odcień powinien być o ton jaśniejszy od koloru podkładu,( a tym samym koloru całej twarzy!). Korektor nakładaj jedynie w miejscu sińca oraz w zagłębienie pod okiem. W wewnętrznym i zewnętrznym kąciku. Polecam nie nakładać dodatkowo w tym samym miejscu podkładu, ponieważ może za bardzo obciążyć delikatną skórę wokół oczu. Wyrównaj jedynie granicę podkładu i korektora i przypudruj całą twarz pudrem ( najlepiej sypkim). Wybierając kolor korektora zwróć uwagę, aby nie był za różowy, bądź za żółty ;)
Powinno pomóc. Powodzonka
Link do tego posta

amelidia

W serwisie od dnia:
2011-05-25 13:36:09

ilość postów na forum:
4

IP : 83.10.211.28

Ja bym nie dawała korektora, bo jest ciężki, trudno ukryć pod pokładem, kolejna warstwa to pogłębianie problemu, zwłaszcza w starszym wieku. Fajny efekt daje rozświetlacz
Link do tego posta

haann

W serwisie od dnia:
2012-02-10 09:51:12

ilość postów na forum:
2

IP : 62.21.28.69

ja stosuje korektor, w odcieniu trochę jaśniejszym od podkładu i jakoś udaje się te cienie trochę ukryć

Informacje o forum

• Zarejestrowanych: 6814
  • Obecnie aktywnych: 426
  • Regulamin forum: czytaj regulamin

Kontakt z moderatorem: Ewa Gajownik

Grupa zawiera nowe wiadomości na forum

Grupa nie zawiera nowych wiadomości na forum

do góry strony